skip to Main Content

Kjære valpeinteressenter

VIKTIG INFO

I disse tider får vi ekstremt mange henvendelser fra flotte folk som ønsker seg en tollervalp. Vi setter umåtelig pris på den store interessen og engasjementet, og vi ønsker ikke å framstå som utilgjengelige. Men det innebærer et dagsverk for oss bare å skulle besvare alle henvendelser vi får i løpet av dagen, og det har vi beklageligvis ikke kapasitet til. Vi ønsker med dette å presisere at vi dessverre ikke har anledning til å sette noen på «venteliste», og vil innstendig be deg som er interessert i valp om å vente med å melde interesse til vi annonserer på hjemmesiden at vi er i gang med aktuelle valpekull.

Husk å lese gjennom hva vi ser etter i deg som eier av en aktiv redrivalhund, samt hva vi kan tilby deg som potensiell valpekjøper, før du bestemmer deg for om vi er de riktige oppdretterne for deg og ditt ønske i forhold til hund:

http://www.redrivals.com/kull-litters/kopa-valp-buy-a-puppy/

TUSEN TAKK, ta vare på dere selv og deres kjære, og velkommen tilbake til å ta kontakt nærmere høsten <3

This Post Has 21 Comments

Legg igjen en kommentar

Back To Top