skip to Main Content

Redo & Tesla viser frampoter!

Gratulerer så masse til Louise og Tesla (R. Wildcard), som raskt og smidig har hentet inn hele to 1. premier i lydighet klass 3 i Sverige! Og jammen meg sto de øverst på pallen begge gangene også! Hvilket dreamteam dere er <3

Gratulerer så masse også til Katrin og Redo (R. Pintail For Fox) som også han har hanket inn hele to 1. premier i åpen klasse tollingjakt på kort tid, og er klar for eliteklasse! Med det er Redo Redrivals` første (men forhåpentligvis ikke siste 🙂 ) avkom i EKL!

Vår egen Lynx har også vært ute og vist framlabbene. I Bø i Telemark ble hun både BIR veteran og BIS veteran. I Ålesund ble 2. beste tispe, og endte som vanlig opp med reserve-cert… Det skal liksom ikke gå an å få det siste certet, men et tosifret antall reserve-cert sier i allefall litt om at kvaliteten hennes er så bra den kan bli <3 Sist helg stilte hun på hjemmebane på Stiklestad, hvor hun ble BIR og ENDELIG fikk sitt utløsende cert for å bli NCH – norsk champion med jaktmeritt! Jeg har ikke hatt oversikten over de alternative championatreglene, og har flere ganger sendt småcertene videre til tispa plassert bak Lynx. Men denne gangen stilte jeg mer opplyst, og championatet er endelig rettmessig i boks!

Congratulations to Louise and Tesla (R. Wildside) who have gained two first prizes and two #1 placements in obedience class 3!

Congratulations even to Katrin and Redo (R.Pintail For Fox) who got two first prizes in tollinghunting test open class in their last two tests, and by that are qualified for elite class!

Lynx has done well in the showring this spring, and has even title! NCH – Norwegian Champion With Hunting Merit!

Legg igjen en kommentar

Back To Top