skip to Main Content

I disse tider…

Nå var det jammen lenge siden sist! Sånn blir det gjerne når man har litt mye å henge fingrene i..! Å jobbe som sykepleier under Covid -19, være hjemmelærer, samt pusse opp, og ta del i livet med mann, barn og hunder – ja, sikkert flere enn oss som kjenner på tidskrisa 😀

Valpene i kull 4 har allerede blitt 4 måneder. Altså, HVOR blir tiden av? Jeg er utrolig ydmyk og veldig takknemlig for å få (nesten) daglige oppdateringer fra de nybakte familiene. En oppdretters drøm, rett og slett! Alt høres og ser ut til å gå bra, og fremtiden ser virkelig lys ut for de små rødrevene!

Til senhøsten/vinteren planlegger vi vårt neste kull <3 Vi vil imidlertid være forsiktige med å love for mye, ettersom vi retter oss etter myndighetenes anbefalinger. Dette kan gi oss mindre spillerom for å reise utenlands i forbindelse med eventuelle parringer og det som medfølger.

På utkikk etter valp? Vi opererer ikke med «ventelister» eller «først til mølla». Vi legger mye jobb i avlsarbeidet vårt, hvor vi har stort fokus på tollerens iboende arbeidsegenskaper. Derfor ønsker vi utelukkende aktive hjem til våre valper. I begrepet «aktiv» legger vi et ønske om å trene aktivt og systematisk, og/eller har et ønske om å jakte/stille på jaktprøver med hunden.

Nysgjerrig på om en hund fra oss passer for dere? Les mer her: http://www.redrivals.com/kull-litters/kopa-valp-buy-a-puppy/

Redrivals Thunderball – «Vegas» (Vips X Vidar)

Legg igjen en kommentar

Back To Top