skip to Main Content

Resultater

Etter en lang sesong uten de helt store utfartene, har de røde rivalene likevel vært topp motiverte, og klart å oppnå flere hederlige omtaler rundt omkring i landet. Både Frigg, Leo og Ronja fra kull 4 har debutert i utstillingsringen med BIR og Hp`er til alle sammen! Også Irja, Simba og Vegas har fått smake på det å løpe venstresvinger, med henholdsvis BIM, en 1. og en 2. plassering i beste hann 6-9mnd. Hipp hurra for trygge, glade valper i ringen!

Frigg har i tillegg fått godkjent kurs i spesialsøk, med upåklagelige tilbakemeldinger, og har fått smaken på trening med NRH. Leo har debutert på uoffisiell rallyprøve, og kasserte inn 184/200 poeng. Også de andre valpene (som riktig nok snart ikke kan tituleres valper lenger..!) har hatt en aktiv sommer med masse ny input. Det varmer å se hvor godt hver og èn har det med sine aktive eiere. Dere skuffer ikke – TAKK <3

Og gamlemor Lynx, da. Som går i sitt 12. år nå – i sommer gjorde hun det jammen meg: vant sitt siste CERT og ble med det både N UCH og SE UCH! Hun har vært sååå nære så mange ganger, men har alltid stått på den sure 2. plassen. Men glemt er nå det!

Legg igjen en kommentar

Back To Top