skip to Main Content

Nytt år, nye muligheter!

Valpene etter Vips og Gucci har for lengst flyttet ut, og tilbakemeldingene (og de er det mange av – TAKK til alle for det!) er så positive! Vi har så smått begynt å trene egne hunder igjen, etter å ha vært i valpebobla noen måneder. Dunder er stadig på slipp i skogen for å få dreisen på hvordan han skal finne hare, Eevee har begynt oppkjøringen både i lydighet og jakt. I tillegg legger vi vekt på at hundene skal få den fysiske treningen de trenger for å fungere optimalt.

Hjemmesiden fikk seg en trøkk før jul, og fungerer derfor ikke optimalt enda. Det er mye som må fikses, og det vil ta noe tid før den igjen er 100%. Om det dukker opp spørsmål rundt hundene våre er det bare å ta kontakt på epost! 🙂

The puppies have all moved in with their new humans, and the feedback is, without question, positive. We are back into training our own dogs again, which the dogs REALLY appreciate!

The webpage had a major set back around newyear, but we are working on getting it back in business!

Back To Top