skip to Main Content

Valper ledig!

Endelig! Nå ser det ut til at det går bra med alle de små. Vi har hatt ekstra fokus på et par av valpene, som var litt mindre enn sine søsken, og som derfor lett ble skjøvet unna matfatet. Men nå har de fått forsyne seg rikelig fra melkebaren, og har tatt igjen vekta! Vi har så smått begynt å kontakte dere som har meldt interesse for valp. Dessverre har vi ingen ledige tisper, men vi har fortsatt et par skikkelig stilige gutter ledige til motiverte eiere med interesse for trening innenfor bruks, jakt, spor, lydighet eller andre grener. Les gjennom siden HER, og se om en hund fra oss vil være riktig for deg! Velkommen i Redrivals-familien!

All of the puppies are healthy and growing! We had some challenging days, helping two of the smallest ones when compeeting with their siblings in the milkbar. Now they are all gaining weight, looking like little piglets 🙂

We still have a couple of stylish boys looking for their forever homes. Have a look at this site and then feel free to contact us for further info!

Back To Top