skip to Main Content
Resultatservice

Resultatservice

Sannelig på tide med ny resultatservice! TAKK til alle dere som trener og konkurrerer med deres røde rivaler! Jeg er så innmari stolt av dere alle, og ekstremt takknemlig for at dere gir hundene deres et aktivt liv med masse moro og stadig nye utfordringer. Det er GULL verdt <3

Tesla (kull 3) har debutert i lydighet, og har allerede før 1 års-dagen klart å bli CHAMPION – LD startklass! Grattis! Hun har også debutert i utstillingsringen med en flott very good og en 2. plassering!

Vips (kull 3) har deltatt på den norske Tollerlagkampen, hvor hun viste et flott stykke arbeid! Vips viste seg også fram under årets Tollerspecial i Sverige, og fikk flott kritikk i juniorklassen! Grattis!

Troya (kull 3) har vært med matmor, May, på reinsjakt! Noe hun visstnok satte stor pris på. Herlig! Spennende å se hva framtiden bringer av utfordringer i skogen og på fjellet.

Redo (kull 2) har debutert i lydighet klasse 3, og oppnådd en flott 3. premie. Grattis!

Pintti (kull 2) har også rasket med seg en 1 premie i lydighet, og et reserve-cert. Han jakter fortsatt på det siste certet, og det kommer snart! Grattis!

Nike (kull 1) stormer fram på agilitybanen, og har hanket inn så mange 1. plasser at jeg har mistet tellingen…! 2. september satt endelig også det siste certet, som utløste tittelen norsk agility champion! Grattis!

Bandit (kull 1) har svingt seg i utstillingsringen, og oppnådd excellent og en 3. plassering i åpen klasse. Grattis!

Lynx har gjort en prima profil på NM working test, men uten plassering denne gangen. Hun ble 2. beste seniortispe på Tollarspecialen (woop-woop!), og hun presterte seg til hele to 1. premier i elite klasse på tollingjaktprøve ved Elverum for to uker siden! På helgens doble tollingjaktprøve i Höör i Sverige, valgte hun bort gåsen, og havnet dermed utenfor premielisten. Jeg har vel aldri før vært så skuffet, og det var nummeret før jeg begynte å grine… Gåsa?? Som om DEN har vært noe problem i år? Jeg skylder LETT på at hun er innbilt, og graver som en gal her hjemme…! 🙂 Men skam den som gir seg! Vi kvesser klørne mot 2018! Hun er fantastisk, mitt lille hjerte!

Også outsideren, da – «Lille» Finn. Makan til framgang på den gule på slutten av sesongen. Sannelig ble han nummer 7 på NM working test på Geilo, og i tillegg slo han til med en 1. premie og dessuten prøvens beste hund på B-prøve i Nord-Trøndelag! Bittelitt stolt av ungdommen, som har vokst på seg voldsomt mentalt det siste halve året.

Vi gratulerer dessuten kull 1 med 5 års-dagen 4. juli, kull 2 med 3 års-dagen 14. oktober og kull 3 med 1 års-dagen 16. oktober! Hvordan kan tiden ha gått å fort??

Vi har løse planer for vårt kommende kull 4 rett over nyttår 2018! Vi håper at Nike skal trekke gull-loddet og gi oss en håndfull røde nøster til våren. Om du er interessert i å være aktiv med- samt trene hunden aktivt, mer enn kun valpekurs og grunnleggende lydghet, er du hjertlig velkommen til å ta kontakt med oss for en valpeprat!

Tesla (litter 3) became CHAMPION just before turning 1 year, and is now an obedience champion in novice class!

Vips (litter 3) made her retrieving debute at the national Tolling team championship. She did a great job! She also received a beautiful critique in the show at the Swedish Toller Specialty!

Troya (litter 3) has been out hunting reindeer together with her owner. She really enjoyed it!

Redo (litter 2) received a 3rd price in his debute in class 3!

Pintti (litter 2) has both received a 1st prize in obedience, and also another res-CAC in the showring!

Nike (litter 1) has earned several 1st places in the agility field, and also completed her agility champion title! Way to go! Congrats!

Bandit (litter 1) has showed himself to an excellent and 3rd placement in the showring!

HIGH FIVE, EVERYONE! YOU ROCK!!

Lynx did great at the Norwegian working test championship, but were not placed this time. She became 2nd best female at the Swedish Toller Specialty, and she worked her way to TWO 1st prizes in elite class tolling hunting test two weeks ago!

Finn (the blond long legged «toller») has really matured the last few months, and has had a great season! He was placed number seven at the Norwegian working test championship (out of 80 contestants), and in his debute at retriever hunting test he was rewarded BEST DOG with a strong 1st prize!

We are planning our litter 4 in 2018! We hope to see Nike with a nice handfull of pups in the early spring! Stay tuned for more info!

Legg igjen en kommentar

Back To Top