skip to Main Content

Svensk lydighetschampion – Redo!

I februar klarte Redo (R. Pintail For Fox) nok en 1. premie i lydighet FCI 3, og ble dermed svensk lydighetschampion! Da går han i sin morfar Emils fotspor, som ble norsk lydighetschampion <3 En utrolig stor bragd vi er umåtelig stolte av og har stor respekt for! Gratulerer til Katrin, som har trent Redo systematisk mot toppen! Vi vet det ligger et stort antall treningstimer (og masse moro!) bak en fantastisk hund.

*trampeklapp og salutt* (bildet er uærlig og uredelig stjålet fra Katrin :D)

In February Redo (R. Pintail For Fox) managed the great challenge of becoming Swedish Obedience Champion! It is a wonderfull experience to witness the next generation of obedience champion, as his granddad, Emil, also earned this title <3 This is really a title to be extremely proud of! R.E.S.P.E.C.T! Congratulations, Katrin, for bringing your wonderfull dog to the top!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Back To Top