skip to Main Content

Vi venter valper! …MANGE valper

Vips har vært på røntgen, og det viser seg at vi venter et stort kull mellom NBSCH Lauvstuas Rally Gt Gucci «Gucci»og Redrivals Wildside «Vips». Vi har derfor igjen åpnet opp for å melde interesse for valp. Vi ønsker et aktivt hjem for valpene. Med det mener vi målrettet trening, og hvor man gjerne er motivert for å snuse på ulike konkurranser eller nyttige bruksområder som trening mot godkjent redningshund. Nøl ikke med å ta kontakt dersom du ønsker en hund å trene aktivt med innenfor hundesport. Vi ønsker at du leser dette først.

Vips is expecting a large litter of 10 puppies. We are still looking for a permanent home for a couple of them. If you are looking for a puppy for training and/or competition, do not hesitate to get in touch with us, but please have a look at this page before you do.

Back To Top