skip to Main Content

Kort oppsummert

Det har skjedd mye de siste månedene. Alle valpene etter Tesla og Yes har for lengst flyttet til sine nye eiere, og tilbakemeldingene er utelukkende positive. Vi er så utrolig heldige at vi kunne få beholde frøken gul – Redrivals Fizzy Firecracker «Ixie» i deleierskap med Marte, som også har Irja (kull 4), som nå er blitt «storesøster» 🙂 Ixie er i de aller aller beste hender hos Marte, som trener henne for fullt innenfor lydighet, og allerede har stilt henne til BIR og BIS4 valp på hennes første utstilling <3 Gratulerer! Også Ixie««s bror MJ, som bor i Polen, har gjort en fin debut i utstillingsringen med «very promising» og BIR. Gratulerer!

Irja (R. Shoot To Thrill – Vips x Vidar) har også gjort en flott profil i venstresvingene, med både storcert, BIR og Cacib! Hun har dessuten debutert i lydighet, hvor hun og Marte fikk en finfin 2. premie i klasse 1. Gratulerer!

Troya (R. Wildfowl – Lynx x Trapper) var bare en hårsbredd fra utstillingschampionatet da hun endte som 2. beste tispe i Ålesund. Cacib og NBCH – norsk blodsporchampionat, fikk hun imidlertid med seg. Gratulerer!

Vegas (R. Thunderstruck – Vips x Vidar) gjorde storeslem i Ålesund, og ble NUCH – norsk utstillingschampion med Cacib og BIM. Gratulerer!

Leo (R. Dirty Deeds – Vips x Vidar) har også løpt venstresvinger, og ble belønnet med very good med fin kritikk. Gratulerer!

Taco (R. Heatseeker – Vips x Vidar) debuterte også i utstillingsringen i sommer, og det samme gjorde Koda (R. Strongbow – Troya x Baloo). Begge mottok very good med flotte kritikker. Gratulerer!

Bia (R. Clearbrook – Troya x Baaloo) har gått med logrende hale og verdens herligste attitude gjennom flere rallylydighetsbaner sammen med Gøril, men premieringene har uteblitt enn så lenge. Men gjett om de kommer!

Og Tesla (R. Wildcard – Lynx x Trapper) og Louise, da! Bare fire måneder etter at Tesla hadde fått valper, gjorde hun og Louise en hederlig innsats under lydnads-SM i Sverige! Altså, hvilken prestasjon! Ingen pallplass, men så imponerende likevel.

Eevee (R. Joyleaf – Troya x Baloo) har nå bikket ett år, og vi har såvidt begynt å snuse på konkurransesettingen. Eevee tar nytt miljø og nye oppgaver på strak arm. Hun hanket like greit inn tre 1. premier med pallplass i rallylydighetsdebutene sine, da matmor fikk et innfall om at vi skulle melde på det, frem til vi er klare for å konkurrere i lydighet. Slikt får man mellomtittel av, og Eevee kan smykke seg med RL1. Eevee stilte også på utstilling i Ålesund, dog uten den helt store pelsprakten, men fikk excellent, noe vi var svært godt fornøyd med.

Sommeren går med til fjellturer, bading, trening og planlegging av vårt kommende kull rødpelser! Planene legges ut om kort tid. I tillegg får vi et nytt firbent tilskudd i familien i løpet av august! Mon tro om vi snart må gå til innkjøp av hundebuss..!

Back To Top