skip to Main Content
PLANLAGT KULL / planned litter
Collage 20220901 133755

Kull 7 født 26.oktober 2022!! Vi har fortsatt et par stilige gutter ledige til treningsmotiverte eiere!

Vi er så heldige, og veldig takknemlige, for å få lov til å låne inn Vips til nok et kull her hos oss! Vips er datter av vår egen Lynx – NORD VCH NO UCH SE UCH NCH J Arbetsviljans Björklöv, og vi kjenner derfor linjene svært godt.

Vips hadde i 2019 sitt første kull, hvor hun fødte 9 friske valper. Disse har utviklet seg svært godt, både fysisk, mentalt og arbeidsmessig. De er friske, trivelige hunder med masse potensiale! Du kan lese mer om hennes avkom her. Vips er selv mentalt svært trygg og sterk, hun er arbeidsvillig og sosial, og en tvers gjennom trivelig hund på alle vis. Hun elsker mennesker i alle aldre og utgaver, så vel som alt av hunder. Hun skled rett inn i flokken vår som om hun alltid har bodd her med oss <3

Vi er veldig takknemlige overfor Marianne for at vi får låne inn Gucci – NBSCH Lauvstuas Rally Gt Gucci. Gucci er, slik som Vips, en utadvendt og trivelig hund med en utelukkende positiv innstilling til alt som livet bringer. Han er allsidig og treningsivrig, og samarbeider godt. Vi har stor tro på at denne kombinasjonen vil gi trivelige, arbeidsomme og friske valper med en sunn kropp.

Valpene søker varige hjem som har målrettet trening, gjerne mot konkurranser, sjøfugljakt og/eller tjenestearbeid, som formål. Valpene selges ikke som rene turhunder/familiehunder, da dette er en rase som trives best i arbeid, og vi ønsker at hundene skal få gode forutsetninger for å få bryne seg på ulike arbeidsoppgaver. Vi bidrar gjerne med livslang oppfølging på veien mot målet! Hos oss er man like velkommen som valpekjøper om man ikke har hatt hund tidligere, som når man har bred erfaring, så lenge motivasjonen for trening med hunden er tilstede.

Om du tror dette kan være riktig type hund for deg, ta gjerne kontakt på epost elsofus@hotmail.com for ytterligere info.

Ta for øvrig en titt HER for mer informasjon om hva vi kan tilby deg som valpekjøper, og hva vi forventer av deg.

STAMTAVLE / pedigree

[table id=9 /]

Back To Top