skip to Main Content
Retrievermesterskapet Og Retrievercupen 2018!

Retrievermesterskapet og Retrievercupen 2018!

HIPP HIPP HURRA og gratulerer med tittelen Retrievermester 2018 både i agility kl3 og hopp kl3 til RLII AGHII N A(H)CH N ACH SE A(H)CH S ACH Redrivals Vinx Gamechaser – Nike! Du har gjort en fantastisk jobb med henne, Gøril, og det setter vi utrolig stor pris på!

De gamle viser seg også å være eldst! Vår egen Lynx ble også denne gangen Beste toller med en hederlig 5. plass av totalt 66 retrievere i Retrievercupen 2018 (allsidighetstrofè)! Grattis til oss og den snart 10 år gamle valpen! 😀 😀

 

Big congrats to RLII AGHII N A(H)CH N ACH SE A(H)CH S ACH Redrivals Vinx Gamechaser – Nike and her fantastic owner/handler Gøril! Nike was entitled Retrievermaster of the year 2018 in both agility class 3 and ag jump class3! Awesome!

In addition to those great results, Lynx became BEST TOLLER in the Retrievercup 2018 (versatility trophy) and placed #5 of 66 entries! No need to say we are really really proud of our soon to be 10 year old puppy!

 

Legg igjen en kommentar

Back To Top