skip to Main Content
Gratulerer

Gratulerer

Gratulerer til Nike med 2. plass i både agility klasse 2 og agility hopp klasse 2, agility klasse 3 OG agility hopp klasse 3 i Retrievermesterskapet 2016! NM i andreplasser, men like fullt en fantastisk prestasjon av både hund og fører! Jeg selv ville ha falt fullstendig av etter andre hinder 😀 Nike ble også nummer 25 av 62 retrievere i cupen. Hipp hurra!

Gratulerer også til Rufus, som ble fjorårets 48. mest allidige retriever, med to tellende grener! Tør vi håpe på èn gren til i år..? 😉

Congratulations to Nike for achieving four 2nd placements, in agility 2 & 3 and agility jump 2 & 3, in the Retriever championship 2016! What great work from both dog and handler! I would have been completely lost after the first jump..! Nike was also placed number 25 from all the 62 retrievers compeeting in the Retrievercup!

Congratulations also to Rufus, who was placed number 48 in his championship debute!

Legg igjen en kommentar

Back To Top