skip to Main Content
Spennende Ting Som Skjer

Spennende ting som skjer

Skiturer, snørekjøring, enda flere skiturer og enda mer snørekjøring! Det er kort oppsummert aktivitetene til familien Løhre den siste måneden. FOR en vinter vi har hatt så langt! Stabilt snøføre og minusgrader – da er vinteren like kjærkommen som sommeren for vår del.

Hundene har mange mil i beina, og virker å være i topp kondisjon. Det kommer godt med til trenings- og konkurransesesongen sparkes i gang i løpet av våren. I år ligger det også an for reiser utenlands med jakt og kurs på tapetet. Det blir såbra, og jeg glede meg enormt til å utvide horisonten i forhold til jakt med retriever!

Men før dette er det andre nervepirrende og spennende ting som skjer: Nike ble inseminert med Trapper forrige helg (det MÅTTE jo bli helg og dobbel pris x 2 såklart, noe annet ville vært latterlig smidig). Nå blir det intens neglebiting i enda tre uker før vi gjør ultralyd for å stille nysgjerrigheten vår. Det gjelder å fylle dagene til randen med innhold, slik at dagene forhåpentligvs kan gå bittelitt fortere.

Kryss fingrene!

Skiing, skiing and more skiing – that is mostly what we have been doing for the last month or two. The dogs are in mint condition after running for miles several days a week, which will come in hand towards the upcoming hunting and training season. This year I will expand my horizon by travelling to England to get some new knowledge and experience. Lots of fun to look forward to!

But first we hope to welcome Redrivals` litter 4 in mid March. Nike was inseminated last weekend. The timing was perfect, so keep your fingers crossed!

 

Legg igjen en kommentar

Back To Top