skip to Main Content

Valpene 3 uker

Venstre kolonne ovenfra: oransj jente, rød jente, grønn gutt & gul jente.
Høyre kolonne ovenfra: lys blå gutt, hvit jente, mørk blå gutt, lilla jente & svart gutt.

Nå har det allerede gått 3,5 uker, og jeg fatter ikke hvor tiden blir av! Alle valpene er i full vigør. De spiser, drikker, sover og vokser – masse! De har fått større tumleplass, og er i gang med å utforske verden. Vi har begynt å ta i mot besøk, noe både valpene, mamma Vips, mormor Lynx og ikke minst VI synes er kjempestas! Vi er, naturlig nok, veldig stolte av de små <3

Alle valper er tinget. Vi planlegger ikke nytt kull før til høsten. Valpene fra neste kull egner seg ikke som rene familiehunder, og vil kun bli solgt som jakt-og brukshunder. Om du er ute etter en jakt-/brukshund er du velkommen til å melde interesse på epost: elsofus@hotmail.com

Thpups are now already 3,5 weeks old. They eat, sleep and grow – alot! They are all occupied exploring the big world indoors, and they are frequently having their new families visiting. 

All pups are spoken for. Next litter is hopefully arriving upcoming autumn. The offspring from that litter is not compatible as just family pets, and will only be sold for hunting-/utility purpose, as both the parents are hunting dogs.

If you want to know more about the upcoming litter, please send an email to: elsofus@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Back To Top